Grainfather Connect Kontrollboks!

e8b8c7_75e44bd979314375a05c7500d932e4d7

Grainfather Connect kontrollboks!

Vi er sikker på at du har hørt mye snakk om en ny kontrollboks en stund nå, og endelig er Grainfather klare til å fortelle deg alt om det.

Beta-lansering foregikk i New Zealand, se info fra Grainfather her:

Vi sendte først ut en liten mengde av beta-enheter, som vi har testet med folk i New Zealand først. På grunn av plasseringen av hovedkontoret og det praktiske med å gjennomføre denne beta lanseringen, var vi ikke i stand til å utvide denne utenfor New Zealand.

Beta lansering var i slutten av mai / begynnelsen av juni 2016. De som var involvert ble “pålagt” å kjøpe enheten og hjelpe oss med testing og tilbakemeldinger.

Kontrollboksene vil være tilgjengelig for kjøp separat (for de som ønsker å oppgradere), og vil bli inkludert i Grainfathers som selges i butikker og på nettet. Dette er beregnet å skje rundt oktober 2016 litt avhengig av territorie. Vi oppdatere deg med nyheter eller endringer på de tidspunkt vi hører om dette.

Hva hvis jeg kjøper en Grainfather nå?
De Grainfather som nå selges vil være kompatible med den nye kontrollboksen.Prisen på kontrollboksen + hva du betalte for din Grainfather vil være omtrent samme pris som Grainfather som vil bli solgt senere på året med kontrollbokser. Så i utgangspunktet hvis du bestiller nå og oppgraderer senere trenger du ikke å vente med å brygge og lage deilig øl i mellomtiden!

Funksjoner og spesifikasjoner:

  • Kontrollboks FaceFull kontroll på strømmen i varmeapparatet ved å bruke en modifisert PID algoritme, som gir mer nøyaktig temperaturkontroll og fjerner behovet for elementet Variasjon bryteren. Elementet er ikke lenger bare på eller av.
  • En Bluetooth-tilkobling mellom enheten og den nye styreboksen gir deg oppdateringer fra enheten samtidig som du har mulighet for full manuell kontroll på selve systemet. Den nye automodusen bruker Bluetooth-tilkobling for å automatisere kontrollen over Grainfather, noe som gjør bryggingen til en lek.
  • Ny enkel brukervennlig design – skjerm / knapper.
  • Vanntett front (ingen tildekking lenger).
  • Passer alle Grainfathers på markedet (feste”ører” kan flyttes for å passe), og du kan bytte mellom Celsius og Fahrenheit om ønskelig.

Hva annet bør jeg vite?
Det vil være en helt ny app som du må laste ned – Grainfather Connect, for å styre anlegget, den erstatter den eksisterende. Dette vil være tilgjengelig på samme tid som kontrollboksene. Appen vil være tilgjengelig for Apple og Android-enheter. Kontrollboksen vil kunne brukes med eller uten app.

Og det beste av alt, den er tilgjengelig for forhåndsbetilling bestilling via vår webshop med levering på lanseringsdato i november.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.