Fantastisk respons på The Bulldog Brewer!

Vi må bare bøye oss i støvet for den responsen lanseringen av The Bulldog Brewer har fått!

Første transport fra Hambleton Bard Ltd var planlagt å gå på tirsdag, men grunnet et salig kaos på deres varelager besluttet vår transportør å avblåse letingen etter våre paller med varer og heller komme tilbake i dag fredag 7. oktober. Bakgrunnen for kaoset er at leverandøren nok ikke var forberedt på den enorme responsen lanseringen har fått, og når “hele” Europa skal ha denne nye bryggeren samtidig ble det knapt med plass og ressurser hos en ikke alt for stor leverandør som til vanlig leverer svært solid og punktlig.

 

 

Vi har nå engasjert DHL / MailBoxes til å stå for frakten så nå bør det meste gå etter planen.

 

bulldog_brewer1Har du ikke sikret deg en Bulldog Brewer enda? Vi har fremdeles noen få ledige på neste ordre, og vi legger daglig til flere. Klikk på bildet av The Bulldog Brewer, så kommer du rett til informasjons- og kjøpssiden for bryggeren.

(PS! I enkelte nettlesere vises prisen uten mva, men det er en feil som rettes opp når du legger varen i handlekurven, og går til kassen og sjekker fraktkostnaden dit du bor)


Bruk koden KULLEBUNNBRYGG frem til og med søndag 9. oktober,
så får du The Bulldog Brewer for kun kr. 4.000,-

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.