Endringer i butikkens åpningstider

Vi foretar noen justeringer i åpningstidene i butikken på Kolbotn.

Dette skyldes i all hovedsak at salget over vår nettbutikk har blitt så omfattende at vi må ha litt tid på dagtid for klargjøring, pakking og utsendelse av varer til våre nettkunder. Vi har til tider hatt så stor pågang at vi ikke har klart å ta unna alle ordre, og enkelte kunder har ventet lenge på sine varer. I et lite foretak som vårt er det slik at vi ikke har sekretærer, regnskapsmedarbeidere, innkjøpere, selgere, lagermedarbeidere, vaskehjelper og sjåfører….nei, her er det 1-en person som gjør alt…

Derfor kommer vi nå til å ha følgende åpningstider fra og med mandag 23. januar:

Mandag 12.oo – 17.00
Tirsdag 12.oo – 17.00
Onsdag 12.oo – 17.00
Torsdag 12.oo – 17.00
Fredag 12.oo – 17.00

Lørdag 11.00 – 15.00

Vi kommer også til å tilby “Kom i gang med brygging”-kurs annenhver tirsdag, kl. 17.30 – 18.30. Dette kurset vil ta deg gjennom planleggingen av utstyrsinnkjøp, hva du trenger for å komme i gang, og helt enkle steg for å lykkes med dine første brygg. Påmelding til disse kursene vil skje via Facebook, og dette kurset er gratis de to første gangene. Maks 10 deltagere hver gang.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.