Vi etablerer kategorien “Proff” for forhandlere og bryggerier

Etter at vi nå i løpet av et års drift solid har satt vårt fotavtrykk i det norske markedet for hjemmebryggere og nano- / mikrobryggerier etablerer vi nå en egen kategori for proffkunder.

Vi er stolte av å kunne levere storkvanta humle fra verdens ledende og desidert beste leverandør Yakima Chief (YCH), base- og spesialmalt fra Weyermann og ikke minst gjær fra de fleste leverandørene i markedet. Og ikke minst vårt nye satsningsområde, nemlig KeyKeg direkte levert fra produsent til kunde.

Vår kategori “Proff” vil vokse i takt med øvrig vareutvalg i butikk / nettbutikk og vi bestreber å gi markedets desidert beste priser til proffmarkedet.

Vi vil også gjerne nevne vårt merke Bullet Brew som vi har eksklusiv distribusjon på i Norge, dette er rett og slett fantastisk gode ekstrakt-ølsett.

Til slutt nevner vi at vi også kommer til å distribuere Camurri (bryggemaskinene har vi allerede) kaffemaskiner til HoReCa-markedet. Hvorfor velge fra nest øverste hylle når du kan få det aller beste til en svært hyggelig pris?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.