Vi etablerer kategorien “Proff” for forhandlere og bryggerier

Etter at vi nå i løpet av et års drift solid har satt vårt fotavtrykk i det norske markedet for hjemmebryggere og nano- / mikrobryggerier etablerer vi nå en egen kategori for proffkunder.

Vi er stolte av å kunne levere storkvanta humle fra verdens ledende og desidert beste leverandør Yakima Chief (YCH), base- og spesialmalt fra Weyermann og ikke minst gjær fra de fleste leverandørene i markedet. Og ikke minst vårt nye satsningsområde, nemlig KeyKeg direkte levert fra produsent til kunde.

Vår kategori “Proff” vil vokse i takt med øvrig vareutvalg i butikk / nettbutikk og vi bestreber å gi markedets desidert beste priser til proffmarkedet.

Vi vil også gjerne nevne vårt merke Bullet Brew som vi har eksklusiv distribusjon på i Norge, dette er rett og slett fantastisk gode ekstrakt-ølsett.

Til slutt nevner vi at vi også kommer til å distribuere Camurri (bryggemaskinene har vi allerede) kaffemaskiner til HoReCa-markedet. Hvorfor velge fra nest øverste hylle når du kan få det aller beste til en svært hyggelig pris?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.